Konyhabútor ötletek horgászat közben

A haverjaimmal az egyetlen közös kikapcsolódásunk a horgászat. Sokszor találkozunk, de a horgászat az a program, amikor nem érezzük a város nyomását, hanem eggyé válunk a természettel és jókat dumálunk, sokat sörözünk!

Múltkori horgászásnál megvitattuk Imre barátunk nagy problémáját. Konyhabútor ötletek kellettek neki, mivel összeköltözik a barátnőjével, és teljesen tanácstalanok, hogy milyen legyen a konyhabútoruk. Én azt javasoltam neki, hogy a konyhabútoruk legyen a lehető legnagyobb, mert nem lenne kellemes kiadás, ha nem lenne elég egy idő után, majd újat kéne venni, ami ugye nem egy olcsó mulatság.

Több helyről is lehet ötleteket meríteni konyhabútorokhoz. például magazinokból, internetről, vagy éppen ismerősöktől, rokonoktól. Nálunk a konyhabútor például alapból nagyra lett csináltatva, és annak ellenére, hogy eleinte nem használtuk ki teljes mértékben, mára már nagyon jól jön, hogy ilyen tágas és sok hely van benne, mert egyre több dolog van, amit bele tudunk pakolni. Nálunk kevés tárolós rész van a lakásban, és sok mindent pakolunk a konyhabútorba, ami nem feltétlen konyhai eszköz.

Például a horgász csalikat és kisebb horgászati kellékeket is oda szoktuk pakolni. De nálunk még a karácsonyi díszek is kaptak helyet a konyhabútorban, szóval tényleg elég méretes. Mi egyébként speciel az egyik rokonunktól merítettünk ötletet a dizájnt illetően. Nagyon strapabíró anyagból készíttettük el és nem látszik meg rajta a kosz se annyira, mivel olyan színe van, amin nem feltűnő.