Nosztalgikus horgászaton megbetegedtünk

Nem is olyan rég, múlt nyáron, elmentem a nagybátyámmal, Ferivel horgászni. Ő édesanyám húgának a férje, és amíg nekik nem született gyerekük, rengeteget vigyáztak rám. Szinte már úgy kezeltek, mintha a saját gyerekük lennék. Többször elvittek különböző helyekre. Kirándulni rengetegszer mentünk, voltunk sárkány eregetni is, strandoltunk, és ami eléggé hagyományszerű lett, az a horgászat volt. Bár oda a nagynéném, Judit nem igazán járt el velünk, mert számára unalmas volt, de én nagyon élveztem és Feri is. Ferit az apukája tanította meg horgászni, engem pedig Feri. Miután megszületett az unokahúgom, Juci, értelemszerűen ő került a középpontba és én már annyit nem tudtam menni velük. Viszont ahogy Juci középiskolás lett, így saját élete is lett, a barátaival találkozott minden szabadidejében és már nem volt akkora igénye arra, hogy a szüleivel legyen. Én, viszont ugye ahogy nőttem fel, elkezdtem értékelni az anyummal, illetve a nagybátyámékkal töltött időt, így ők is.

Tavaly nyáron, az egyik hétvégén Ferivel, Judittal és anyummal mentem el horgászni a Velencei tóhoz, mivel anyum és én ott lakunk és régen is oda jártunk mindig. Eszméletlenül jól éreztük magunkat. Egy gond volt csak, de ez akkor jött csak elő, amikor végeztünk a horgászattal, és nálunk voltunk. Valami lehetett a levegőben, vagy én nem is tudom, de egyszer csak elkezdtük azt érezni, hogy teljesen el van dugulva a légút és nehezen veszünk levegőt, valamint köhögünk rettentő módon. Nem volt túl kellemes érzés. Egyébként az volt a szerencsénk, hogy éppen mindannyian egy hetes szabadságon voltunk. Judit és Feri ott maradtak nálunk és anyum egyből intézkedett persze.

Előkapott a szekrényből egy doboz ACC 600 long pezsgő tablettát, majd mindenkinek adott is belőle. Kérdezte Judit anyát, kissé viccesen, hogy mégis hogyan csinálja, hogy nála mindig van „raktáron” gyógyszer. Anyumról tudni kell, hogy az esetek többségében nem szokta érteni a vicceket, komolyan veszi őket és ehhez mérten is szokott ezekre válaszolni, ami sokszor még viccesebben jön, mint maga a vicc. Most is ez történt és elkezdte mesélni, hogy jó pár hónapja elkezdett rendelni a prevenció webpatikából. Még télen talált rá az oldalra, amikor ugye mindenki immunrendszere sebezhetőbb és szükségünk van extra mennyiségű vitaminra és sok a megfázás is. Azóta is onnan rendel, de ezt eddig nem is mondta, így kifaggattuk…

Főleg Judit volt az érdeklődő, mert ugye ő vezeti náluk a háztartást és szeret ilyen fortélyokkal tisztában lenni, hogy például hogyan meg honnan is lehet rendelni online gyógyszereket. Ferit és engem inkább a cég érdekelt, akitől anyum rendeli ezeket, mert azért elég sok átverésbe tud botlani az ember és nem szerettük volna, ha anya is ilyennek az áldozata lesz. Bár így, hogy megtudtuk azt az információt, hogy majd fél éve már tőlük rendel, kicsit megnyugtatott minket. Le is ellenőriztük gyorsan a prevenciopatika.hu oldalát és átnéztük tüzetesen. Amennyire mi tudtuk legalábbis, hisz azért minket is át lehet verni. Viszont láttuk, hogy teljesen lekövethető, megbízható cégről van szó. Ezután már nem volt semmilyen kifogásunk az ellen, hogy anyum innen rendeljen. Láttuk, hogy a náluk megvásárolható termékek választéka eszméletlenül széles és több, különböző kiszerelés közül tud az ember választani, valamint minden egyes termékhez hosszú, kifejtős, részletes magyarázat, úgynevezett betegtájékoztató tartozik. A vásárlást anya mutatta meg nekünk, mivel ő az, aki már többször rendelt innen és jártas benne. Mondta anya, hogy éppen mostanság tervezett rendelni, szóval meg is mutatja. A főbb kategóriák közül könnyeden ki tudta keresni azokat a gyógyszereket, amikre neki, vagyis nekünk szükségünk lehet. Ezeket kiválasztva meghaladta az összeget a 10 ezer forint, amire fel is kaptuk a fejünket. Anya viszont mondta, hogy ha az ember 10 ezer forint felett vásárol itt, a prevenciopatika.hu oldalon, akkor a kiszállítás ingyenes, így egyből értettük, hogy miért rendel egyszer sokat és miért nem többször keveset. Arra is felkaptuk elég hamar a fejünket, bár itt másképp lepődtünk meg, hogy maximum 2, azaz kettő munkanap alatt ki is szállítják az általunk rendelt termékeket, ami elég gyors, viszont azt is megtudtuk, hogy ezzel a kiszállítási idővel, ők, a Prevenció patika Magyarországon a leggyorsabban kiszállító online patika, ami azért valljuk be, elég jól hangzik és ráadásul tényleg szép teljesítmény. És a hab a tortán, hogy nem megy a minőség rovására a gyorsaság. Itt arra gondolok, hogy valóban nincs elkeveredés, meg olyan, hogy mást kap az ember, mint amit rendelt, vagy abból kap, de nem akkora mennyiséget, esetleg más kiszerelésűt.

Anya mondta, hogy ő igazából teljesen elégedett velük, szóval úgymond jóváhagytuk így utólagosan is ezt a dolgot, hogy neten rendeljen gyógyszereket. Nálunk töltöttek pár napot és 2-3 nap alatt rendbe is jöttünk az ACC 600 long pezsgő tablettának köszönhetően, na meg persze a prevenciopatika.hu-nak is köszönhetően.

Egyébként eléggé „lerobbantunk” az elején mind a hárman. Viszkózus váladék volt a légutakban és borzalmasan köhögtünk, de még most se tudjuk, hogy akkor az, mitől lehetett. Annyira nagy mázli volt, hogy anyánál pont volt ACC 600 long pezsgő tabletta, mert nem tudom mit csináltunk volna nélküle.

Amúgy maga a horgászat nagyon jó volt, és eszméletlenül élveztük is. Inkább Ferivel ketten horgásztunk, mert a Judit és anyum beszélgettek. Anyával nem olyan rég költöztünk el Pestről a Velencei tóhoz, a Judit pedig ugye Pesten maradt a családjával, így anya és a Judit sajnos ritkán tudnak találkozni, ezért volt mit kibeszélniük. Nekünk is a Ferivel, hiszen mi azért teljesen más kapcsolatba vagyunk, mert mind a ketten férfiak vagyunk, más témákról tudunk beszélgetni és máshogy.

Valószínűleg máskor is megismételjük ezt a horgászatot, lehet az is még, hogy rendszeressé fogjuk tenni, mivel nagyon jól éreztük magunkat. Jó, persze a lányok nem a horgászat miatt, hanem amiatt, mert tudtak kicsit beszélgetni végre és kikapcsolódni a természetben. Azért abban erősen bízok, hogy a következő alkalommal nem lesz szükségünk az ACC 600 long pezsgő tablettára, de minden estere felkészülve, szólni fogok anyának, hogy biztos, ami biztos, rendeljen előtte a prevenció patikától, mert mégse kéne a véletlenre bízni. Azóta a Judit és a Feri is onnan rendel minden vény nélkül kapható gyógyszert, szóval eléggé bejött nekik is a dolog, hála az égnek. Bár ők is ugyanúgy vannak vele, mint anya meg én, hogy jobb betárazni, vigyázni az egészségre és megelőzni a betegségeket. A Prevenció Patika oldalon a blogon ezekkel kapcsolatban is sok hasznos információt tudunk olvasni, illetve mindenről, ami csak az egészség megőrzésével kapcsolatos.