Online pólót a biciklis-horgász csapatnak!

Mindenkinek megvan a maga kedvelt hobbija. Ami kikapcsolja, megnyugtatja, vagy éppen felpörgeti, inspirálja, ami közben szuper ötletei támadnak… Munkahelyi vagy akár lánykérési ötlet is született már a csapatban.

Mi is a mi hobbink? Bringázunk és horgászunk. A Velencei-tó mellett nőttünk fel mind a négyen, egy utcában laktunk. Suli után együtt jártunk ki tekerni a környező utcákba, és Pali apukája tanított minket horgászni. Úgyhogy egy tökéletes pasis nap valahogy úgy néz ki, hogy hajnali kelés, egy gyors kör a tó körül, aztán pecázás ebédidőig. És ez fixen minden hónap első szombatja. Megunhatatlan. Mindig másik arcát mutatja ez a tó, 32 év alatt sem tudtuk megunni.

Pali a legfiatalabb a csapatban, és valamelyik csodabogár azt találta ki, hogy csináltassunk online pólót a születésnapjára – most tölti be ugyanis a harmadik x-et. A másik csodabogár meg tudta, melyik üzletben érdemes körülnézni, mert nagy a választék, és talán valami horgászos csacsiságot is találunk. Megnéztük hát az online póló választékot, és valóban tátva maradt a szánk.

Ott kezdődik, hogy teljesen egyedi megrendeléseket is készítenek, tehát cégeknek vagy kreatív embereknek is érdemes csekkolni weboldalt. Akár több száz darabos megrendelést is vállalnak, tehát munkahelyi egyenpólót is lehet csináltatni, nem fog ki rajtuk. Egyedi tervezésben pedig szívesen segítenek is, betűtípus választásnál akár.

A honlapon kiemelik, hogy Valentin-napra, leány- és legénybúcsúkra, vagy karácsonyra a családnak milyen jópofa ötlet ilyen egyedi és akár vicces ajándékot adni.

És ha az ember előre gondolkodik, és nem az ünnepi csúcsban rendel pólót, akkor 1-2 munkanapon belül szállítják is, de akár személyes átvételre is lehetőség van az üzleteikben.

A honlap minden, a leendő vevőkben felmerülhető kérdésre választ ad. A tökéletes méret kiválasztását mérettáblázattal segítik, de cserére is lehetőség van, ha mégse lenne jó – ennek is leírják a pontos menetét, hogy senkit ne érjen meglepetés.

Ezenkívül a felhasznált pólók anyagáról, minőségéről, márkájáról is tájékoztatást adnak, senki nem zsákbamacskát vesz. Megtudhatjuk azt is, hogy a mintákat szitanyomtással vagy digitális nyomtatással készítik, így a megfelelő kezelés esetén a minták is tartósak. Vasalóval nyilván ne essünk nekik… 😀

Extra méretű pólókból is tartanak kisebb készletet, amennyiben ilyenre van igényünk, emailen tudunk belőle rendelni.

Ezután megnéztük a kategóriákat, és tátva maradt a szánk a széles választék láttán. Állatok, család, poén, feliratos, film-témájú, a már említett lány- és legénybúcsú, munka vagy páros póló… Itt megtalálod, amit keresel!

A hobbi kategórián belül találtuk meg, amit kerestünk: a horgászatot. Összesen 12 termék volt a kategóriában, 11 póló és 1 pulcsi. Mindegyik több színben volt elérhető, elsőre azt se tudtuk, hová kapjuk a fejünket. Végül 2 befutó lett: „a horgászat, olyan mint a szex” és a „horgászni mentem, majd holnap megcsinálom” pólók. Nagy röhögések közepette végül az utóbbi mellett döntöttünk, és megrendeltük Palinak sötétzöld színben. Mivel a hozzánk legközelebb eső üzlet is Budaörsön van, ezért a házhoz szállítás mellett döntöttünk inkább.

Már alig várom, hogy lássam Pali arcát, amikor megpillantja a pólót.

Hát még annak hogy fog örülni, hogy közben kitaláltuk, hogy tervezzen nekünk biciklis-horgász pólót, mivel egyedül ő tud rajzolni…