Pasis nap – horgászat a haverokkal

A barátaimmal szeretünk úgy nevezett pasis napokat tartani havonta, amikor kibeszélünk mindent. Focitól kezdve az autókig mindent, ami a nőket nem érdekli általában, legalábbis a mi párjainkat egyáltalán nem.

Mindig kitalálunk új programot. Mivel jött a jó idő, így el tudtunk menni végre horgászni. Már nagyon rég akartunk menni, csak vagy az időjárás tett keresztbe, vagy pedig nem mindegyikünk ért rá.

De a lényeg, hogy most sikerült összehoznunk! Az egyik srácnak a bandánkból lerobbant a kocsija. Mint kiderült, motorcsere fog kelleni és erre Imre, egy másik haverunk, azonnal rávágta, hogy azt a motort már tartsa karban és rendes olajat tegyen bele, ne ilyen olcsó bóvlit. Ez volt a gond igazából, nem megfelelő minőségű olajat használt, ezért a motor behalt.

Ezek után viszont megfogadtattuk vele, hogy csak Castrol olajat vásárolhat az autójába, mert az a legjobb minőségű, mi is mindig azt használjuk. Kicsit húzta a száját, hogy az drágább, mint a többi, amiket eddig használt. Aztán felvilágosítottuk, hogy valószínűleg nem szeretne venni egy újabb motort az autójába, amit annyira szeret. Szóval, ha tényleg szereti azt az autót, használni is akarja, akkor bizony castrol olajat vásároljon, mert annak nincs párja. Végül beadta a derekát, és mondta, ezentúl mindig csak és kizárólag castrol olajjal fogja etetni a kis gyöngyszemet.