Szuper tavaszi hétvége a horgásztónál

Apukám rendszeresen jár horgászni, kikapcsolja és feltölti őt a tó mellett töltött idő. Ilyenkor jut ideje mindenre, összeszedni a gondolatait, gondolkodni az élet nagy dolgain, és mindezt természetesen rákoncentrálva a kapásra. A jó levegő mindig jót tesz neki, itt szerzett barátokat is, akikkel azóta együtt járnak kedvtelésből horgászni. A tél bekövetkeztével mindig tervezik, hogy a tavasz eljövetelével milyen újításokat fognak kipróbálni, akár csali téren, de egy új bot, vagy orsó is mindig téma közöttük. Szeretnek új, meglepő horgászati fogásokat kipróbálni, mindent azért, hogy nagy fogás tudjon kisülni egy – egy hétvége alkalmával. Ilyenkor nem csak férfiak vonulnak el, de néha a családot is kiviszik a partra, közös sütések és főzőcskék tarkítják a férfias elfoglaltságot.

Apukám egy ilyen családi, part mellett bográcsos hétvégét mesélt el múltkor, amikor felhívtam őt telefonon. Mivel horgásztársai fiatalok, mind 30 év körüliek ezért nem ritka, hogy a kis gyerekeik, babák is részt vesznek ezen családi összejöveteleken.

Egy ilyen alkalmon lepődött meg apukám az egyik horgász barátja gyerekének babakocsiján. Szuper kialakítása és remek szín és anyagválasztása, még apukámat is ámulatba ejtette, aki 30 éve nem követi figyelemmel a babakocsi trendek alakulását.

Ezt mesélte el nekem részletesen, hogy én is hasznát vegyem annak, amit a horgász barátjától megtudott.

Sokat keresték a megfelelő babakocsit, a babakocsi rengetegben már majdnem elvesztek, amikor rátaláltak egy remek online honlapra, ahol, mindent egy helyen megtaláltak. Nem csak szuper minőségű és kedvező árú babakocsikat találtak, hanem még olyan plusz információkat, amiket máshol nem leltek.

Nagyon részletesen leírt, mindenki számára érthetően ismerteti a cég minden egyes babakocsi termékük paramétereit, amiből apukám horgász barátja is okosabb lett. És a cég elérte célját, a megfelelő tájékoztatás, a bőséges információ meghozta a gyümölcsét és leadták a rendelésüket.

Online rendelték meg, volt némi kérdésük, ezért feltárcsázták a cég ügyfélszolgálatát, ahol egy nagyon kedves hangú ügyfélszolgálatos hölggyel tudtak beszélni, aki rendelkezett a bőséges termékkínálatukhoz mérten nagy termékismerettel. Minden kérdésükre és kétségükre választ tudott adni, ezzel megnyugtatva őket, hogy a lehető legjobb babakocsit fogják választani, és rövid időn belül kézhez is vehetik.

Ennek tükrében online elküldték a megrendelésüket, és pár napon belül érkezett is az értesítés, hogy mikor viszik házhoz a babakocsit. Nagyon pontosan az előre jelzett időpontban megérkezett a szállítmány, nagy dobozokban, alig tudták a futárral a lakásba vinni, és akkor elkezdődhetett a nagy kicsomagolás, amire már annyira vártak. Amint meglátták a babakocsit és a tartozékait, mivel több elemből áll, rögtön tudták, hogy jó vételt csináltak. Magas minőség, jó anyagokból összeállított babakocsit kaptak, minden egyes része elnyerte élből a tetszésüket. A mózes rész, melyet a baba az első hetekben használt, igazán pihe puha volt, Anti allergén anyagból, és jól szellőzött. Az ülés része, mellyel lehet hordozni a babát nagyon masszív és ez kell is, hogy autósülésként is tudjon érvényesülni, mivel szabvány, hogy a babákat autóban csak így lehet szállítani. És amiben apukám látta a babát az is teljesen szuper, az már egy idősebb babának való, aki már rendelkezik annyi tartással, hogy a gerince nem görbül meg ülés során.

És mindehhez színben hozzáillő táska is jár. Apukám teljesen el volt képedve a babakocsi kialakításán, hogy mennyire könnyű a szerkezete, hogy a horgász barátja felesége csak úgy könnyedén megemelte. A barátja szerint ez is egy kritérium volt a babakocsival szemben, hogy könnyű alumínium legyen a váza, melyet akárki könnyed szerrel megemelhet, valamint ugyanilyen könnyen össze is tud csukni, és a csomagtartóba be tud helyezni. Erről még a cég videókat is közzétett, ez nagyon tetszett a horgász barátnak, ez is arra ösztönözte őket, hogy megvásárolják a babakocsit.

Nagyon örülnek azóta is, hogy erre a remek cégre rátaláltak és azóta is mindenkinek tiszta szívből ajánlják a babakocsikat forgalmazó céget és az általuk olyan magas színvonalon mozgó babakocsikat. Ezzel a céggel nem tud melléfogni az ember, tartós és időtálló termékeket forgalmaz.